След дълго очакване феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в клуб Терминал 1 или онлайн, песни от новия ѝ албум „ИН и ЯН“ на 15 май.

Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рождения ѝ ден и представянето му ще се превърне в истинско парти.

Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата.

Аранжиментите на live версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“ ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в Терминал 1 или ще го гледат онлайн.

Гостите в столичния клуб ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *