Легендарният Strauss Wiener Orchester се завръща за традиционния си коледен концерт у нас на 9 декември в зала 1 на НДК. 

Един от най-успешните музикални експорти на Виена в света ще включи в репертоара си иконичните валсове и полка, създадени първоначално от династията Щраус.  

Концертите на Strauss Wiener Orchester са истинско пиршество за сетивата – 120 минути класика, изпълнена от безкомпромисни виртуози, солисти с визия на холивудски звезди и аристократичен дрес код.


Strauss Wiener Orchester идват за традиционния си коледен концерт

София е една от любимите дестинации на Strauss Wiener Orchester заради изключително сърцатия отклик на публиката тук. Не случайно през 2019 г. мениджмънтът избра именно пърформансът в НДК, за да увековечи за поколенията на DVD магията на Щраус. 

Strauss Wiener Orchester представят своите емоционални музикални интерпретации както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по цял свят, като утвърждават своята репутация на ощастливители в изкуството през последните четири десетилетия. 

„Всички музиканти от Strauss Wiener Orchester са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише The Washington Post, а редица други международни медии, сред които и New York Times, описват Strauss Wiener Orchester като един от най-брилянтните световни оркестри.

Не пропускайте Strauss Wiener Orchester и забележителния им традиционен Коледен концерт в Зала 1 на НДК на 9 декември от 19:00 ч. Билетите за събитието може да намерите в билетен център НДК, OMV и в мрежата на Eventim.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *