Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който има дългогодишна мечта да свири джаз музика на сцена.

Един ден той най-накрая получава този шанс, след като впечатлява група джаз музиканти по време на отворени врати в популярен клуб.

Вследствие на инцидент обаче, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Великото преди“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете.


За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в капана на „Великото преди“, е развила доста мрачни възгледи за живота.

Докато Джо отчаяно се опитва да покаже на 22 какво прави живота толкова прекрасен, той може и да открие отговорите на някои от най-важните житейски въпроси.

Режисьори на филма са носителят на Оскар Пийт Доктър („Отвътре навън“, „В небето“) и Кемп Пауърс („Една нощ в Маями“), а продуцент е номинираната за Оскар Дейна Мъри („Лу“). Подарете си нещо „За душата“ от този петък, 16 април, само в кината на 2D и 3D.

За душата

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България дадоха възможност на всички да спечелят страхотни награди от филма „За душата“ – чанта, плюшена играчка за чанта и тефтер.

Въпросът беше: Кой световноизвестен джаз изпълнител стои зад музиката, която чуваме във филма „За душата“?

Верният отговор: Джон Батист.

Чантата печели Лидия Гавазова от гр. София, плюшената играчка за чанта – Ива Илиева от гр. Плевен, а тефтерът от филма „За душата“ е за Изабелла Петрова от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *