На 19 октомври в столичния Sofia Live Club Криста ще представи на публиката първия си самостоятелен албум носещ топлото заглавие „У дома”.

Певицата има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път, докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.

Освен безкомпромисна аудио продукция, текстове и аранжименти в лицето на Рейчъл Роу и Борислав Бояджиев-Борче, в албума гостуват музиканти като Денис Попстоев, WahTony, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов, които записват колоритни сола за някои от траковете, както и Страхил Велчев-KiNK, който добавя допълнителни щрихи за уникалното му звучене.


В албума специално място има и парче, подарено на Криста от Румен Бояджиев (музика) и Даниела Кузманова (текст). Криста носи разнообразие в себе си и затова в албума звучи соул, с препратка към госпъла, през фънки диско груув от началото на 90-те до смесица от RnB с елементи на български фолклор.

Началният тон беше зададен от танцувалния сингъл „Будни” през май тази година. За премиерата-концерт на 19 октомври на сцената с Криста ще бъде цял бенд и специални гости – Бобо, Елена Кокорска и много други.

За всеки закупен билет/вход, гостите на шоуто ще получат копие CD от албума на певицата. След 20 октомври албумът ще бъде във всички стрийминг аудио платформи и ограничен тираж в музикалните магазини.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.