Легендата на френската музика Мирей Матийо ще представи пред публиката в София редица от най-големите си хитове съвсем скоро.

Преди големия си концерт в зала 1 на НДК на 24 октомври „Врабчето от Авиньон“ ще завладее публиката в Бърно и Прага.

Хилядите ѝ почитатели ще се насладят на специално подбрани любими незабравими песни, сред които „Mon credo”, “Un histoire d’amour”, „Acropolis adieu“, „Bravo tu as gagne”, „L’hymne a l’amour”, „La paloma adieu”, неотменната интерпретация на „Non, je ne regrette rien” и още десетки емоционални изпълнения.


Невероятното шоу ще е първото на Мирей Матийо у нас, а самата тя споделя, че няма търпение най-сетне да се срещне с публиката на живо и да произнесе няколко думи на български. Тя познава страната ни като една от най-значимите производителки на лавандула в света и е силно заинтригувана от богатата ѝ история и култура.

Феновете на френската звезда ще изживеят на живо запленяващите ѝ изпълнения на 24 октомври 2022 г. в зала 1 на НДК. Значителна част от билетите за шоуто вече са изкупени, в мрежата на Eventim и на касите в Билетния център на НДК все още са налични ограничени бройки от всички ценови категории.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *