Латино кралят, носител на редица престижни награди, включително Grammy, и абсолютен разбивач на сърца – Рики Мартин, представя първия си сингъл за тази година – колаборация с изгряващата международна изпълнителка Палома Мами.

Летният латино денс трак “Qué Rico Fuera” съчетава поп, афро-латино звучене и ърбън мелодии, и излиза с официално видео на звездния режисьор Джеси Тереро.

Като фен на музиката на Палома Мали, Рики се свързва с 21-годишната латино фурия с предложение за съвместен музикален проект, но поради пандемичните рестрикции се налага двамата да запишат частите си от песента отделно и се срещат на живо чак за снимките на видеото в Калифорния.


Бях запознат с музиката на Палома, тъй като постоянно търся и искам да развивам нови гласове. Когато парчето “Qué Rico Fuera” се появи в съзнанието ми, веднага се сетих за нея. Паломае воин и е повече от талантлива. Много се радвам, че имахме възможността да работим заедно. Надявам се и публиката ни да се почувства също толкова добре слушайки песента, колкото и ние, когато я създавахме“, споделя Рики.

“Qué Rico Fuera” е първият сингъл от дългоочаквания и предстоящ албум на Рики Мартин – “Play”, като ще бъде част и от репертоара на турнето на суперзвездата в Северна Америка с Енрике Иглесиас и специалния гост Себастиан Ятра.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.