Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си проект – „Теодосий Спасов и приятели“. 

Големият музикант, който може да изсвири по неповторим начин всяка мелодия на кавал е известен и със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира на една сцена световни музиканти от различни жанрове.

Ще представим поп хитове в изпълнение на изключителните певци Хилда Казасян, Дони и Мартин Ташев, аранжирани в джаз стил с много атрактивни импровизации от страна на Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни инструменти. Ще прозвучат и любопитни инструментални пиеси“, разказва Теодосий Спасов.


В проекта участва музикантът с колоритен глас – Дони, с когото Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с фантастичната Хилда Казасян ще изпълнят песни на нейния баща – големият композитор и диригент Вили Казасян. 

В изпълнение на певеца и тромпетист Мартин Ташев ще чуем български ретро поп песни, любими на почитателите на истинската поп музика в България. Публиката ще припява незабравимата песен “Утринна сянка”, но в нов аранжимент с енергията и емоцията, с които изпълнителите умеят да вдъхновяват. 

Част от концертът „Теодосий Спасов и приятели“ ще са едни от най-добрите пловдивски комбо музиканти. Мирослав Турийски – клавишни, Александър Леков – бас и Начо Господинов – ударни, които заедно с маестрото ще смесят музиката по неповторим начин. 

Звездният състав ще представи нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии, като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стилови, вокални и инструментални умения на всички музиканти по време на концерта в София Лайв Клуб.

15 ноември, 20:00 часа в София Лайв Клуб. Една вечер за НЕ пропускане!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *