Победоносният музикален ход на Nika Paris (както вече е позната Никол Паласчева в Италия) продължава.

След драматичен развой в италианското шоу, най-взискателният от менторите – Мика, избра 16-годишната българка да продължи в неговия отбор.

В четвъртък той трябваше да селектира само петима от 25-имата „оцелели“ до момента в неговата група.


След напрегнати моменти и фантастично представяне на Никол, която изпълни хита на Angèle – „Flou“, Луче – един от фаворитите до момента трябваше да стане от стола си и да го освободи за българския талант.

Реакцията на публиката бе мигновена и изпълненията на Никол стигнаха рекорд по гледане в социалните медии. Самият Мика сподели бекстейдж надеждите си, че след Дуа Липа и Рита Ора, може би е време за нова голяма звезда от Балканите.

И в България еуфорията около чудесното представяне на 16-годишното българско момиче не стихва. През изминала седмица се появиха множество фен групи на Никол Паласчева, а положителните коментари в Instagram профила ѝ не спират.

Очаква се към армията ѝ от фенове да се присъединят и почитатели на Евровизия, тъй като преди дни стана ясно, че менторът на Nika в шоуто – Мика, ще бъде водещ на предстоящото издание на Евровизия.

Междувременно 16-годишната сензация в италианския X- Factor развълнува всички присъстващи на официалното откриване на улица „Васил Левски“ в италианския град Болгаре, в близост до Бергамо.

Никол Паласчева изпълни българския химн по време на церемонията и трогна местните жители и българската делегация, пристигнала специално за събитието.

Улицата на името на Апостола на свободата бе открита в присъствието на Тодор Стоянов – извънреден и Пълномощен Посланик на Република България в Италианската Република и генералният консул на РБ в Милано Таня Димитрова, които аплодираха блестящото изпълнение на Никол.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *