Ротативките са сред любимите казино игри на милиони играчи. Със своето огромно разнообразие от теми те привличат множество почитатели, решили да изпробват късмета си и да ударят големия джакпот.

В онлайн сайтовете можете да откриете слот машини, чиито теми са плодове, различни египетски стенописи и артефакти, горски и морски обитатели, велики царе, скъпоценни камъни и много други.

А знаете ли, че сред тях можете да откриете тук в сайта и слот игри с теми за любителите на музиката? Именно за тях производителите на софтуер за онлайн хазартни игри периодично разработват и пускат слот машини, посветени на легендарни певци, рок групи или такива, свързани с историята на писането на песни. Това дава възможност на меломаните да се наслаждават едновременно на любимата си игра, изобразяваща любимата им група. Но знаете ли кои са най известните от тях?


Слот машини Елвис Пресли

Един от световните лидери в разработването на слот машини IGT е разработил три видео слота, посветени на „Краля на рока“ Елвис Пресли. Те имат страхотна графика, различни функции, интересни решения и разбира се невероятен саундтрак.

Новоматик също имат разработена слот машина за Елвис – The Real King Gold Records, която е посветена на 40-годишнината от смъртта на Краля. Тя предлага различни символи, безплатни завъртания и двоен рунд на изплащане, както и красив дизайн и голямо разнообразие от залози.

Ози Озбърн видео слот

„Президент на хеви метъла“ – с тази титра е удостоен един от големите рок музиканти на нашето време. Слот машината е посветена на известното телевизионно шоу „The Osbournes“, което разказва за живота на семейството на Ози Озбърн. Играта е много забавна и предоставя много бонуси и изненади на играчите.

Онлайн слот Megadeth

Слот игра, посветена на тежката артилерия в траш метъла, групата Megadeth, която е основана от Дейв Мъстейн и Дейвид Елефсън. Освен интересните теми играта предлага и бонус кръг, който приема различни форми, по един или друг начин свързани с творчеството на легендарната групата.

Слот машини Guns N ‘Roses

Една от най-забавните и интересни слот машини е посветена на друга не по-малко легендарна група в света на рока – Guns N ‘Roses. Ротативката е с невероятна графика, зашеметяваща селекция, страхотен саундтрак, много настройки и различни функции и бонуси. Ако все още не сте се докоснали до тази изумителна слот игра ви препоръчваме непременно да го направите.

Онлайн слот Майкъл Джексън

След като споменахме „Краля на рока“ няма как да не ви представим и слот игра, посветена на „Краля на попа“ Майкъл Джексън и неговото творчество. Феновете му ще могат да се насладят на тази ротативка, която съчетава много музика, невероятна графика и богата селекция от опции и бонуси. Играта предлага също колело на късмета, фиксирани допълнителни плащания, два вида вълнуващи безплатни завъртания и други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.