Сър Пол Маккартни направи виртуален дует с гласа на Джон Ленън, извлечен от запис на откриването на турнето му „Got Back“ във Вашингтон.

Легендата на Beatles развълнува тълпата в Спокейн, Вашингтон, като изпълни класическата песен на групата „I’ve Got a Feeling“ с кадри на Ленън от филма на Питър Джаксън „Beatles: Get Back“ на заден план.

Пол разкри, че Джаксън е изолирал вокалите на покойната музикална икона, след като му хрумнала идеята Ленън да „пее виртуално“ заедно с групата.


Маккартни си спомня, че режисьорът на „Властелинът на пръстените“ му е изпратил текстово съобщение: „Можем да извлечем гласа на Джон и той да пее дигитално отново с вас“. (Отговорих) „О, да!“

79-годишният музикант посвети песента „Here Today“ на Ленън, който беше застрелян през 1980 г. на 40-годишна възраст, и сподели пред феновете си, че съжалява, че не е „казал директно на (Ленън), че го обича, докато е имал възможност“.

Концертът отбеляза завръщането на Маккартни на сцената след пандемията и той беше щастлив, че отново ще свири, като поднесе на публиката хитове на Beatles и групата му Wings.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.