Eдин от най-обичаните Отмъстители – Тор Одинсон, прави дългоочакваното си завръщане на големия екран с най-предизвикателното, най-личното и най-забавното солово приключение до момента – „Тор: Любов и гръмотевици“.

Епичната продукция, плод на несравнимото въображение на носителя на Оскар Тайка Уайтити (Тор:Рагнарок, Джоджо Заека), предлага едновременно истински трогателна история, впечатляващ космически екшън, много хумор и незабравим рокендрол саундтрак, което гарантира на зрителите в кината най-бомбастичното кинопреживяване на лятото.

Малцина избрани вече имаха възможност да развъртят Мьолнир и Стормбрейкър и да изживеят „Тор: Любов и гръмотевици“ на голям екран на гръмотевичната галапремиера, която се проведе на 06 юли в подобаващия 4DX® формат в Cinema City Парадайс.


Тор: Любов и гръмотевици

Благодарение на уникалната атмосфера на събитието и 4DX® технологията, с която зрителите буквално съпреживяват всяко едно действие на екрана, гостите на премиерата „влязоха“ в забележителните космически реали на вселената на Марвел и по неповторим начин се увериха в неподправения дух и качества на филма, съпътствайки Тор в триумфалното му героично завръщане.

В „Тор: Любов и гръмотевици“ Тор (Крис Хемсуърт) се оказва на кръстопът и несигурен как да продължи с живота си, се отправя на пътешествие в търсене на вътрешен мир. Плановете му за постигане на душевен покой обаче се разпадат с гръм и трясък, когато съдбата го среща с безпощадния галактически убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), заклел се да унищожи всички божества.

В добавка Тор открива, че вече не е и единственият и неповторим Бог на гръмотевиците, тъй като бившата му приятелка Джейн Фостър (Натали Портман) е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор.

Времето за любов, рокендрол и гръмотевици настъпи! От днес „Тор: Любов и гръмотевици“ е само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *