Освен че се превърна в хитово заглавие за годината, най-новият филм на Виктор Божинов уверено върви към върховете на най-новата българска кино история.

„Голата истина за група Жигули“ вече е гледан от 128 715 зрители и е достигнала бокс офис от 1 211 531 лв., което до момента му отрежда впечатляващото трето място в родния бокс офис за последните 30 години, след „Мисия Лондон“ и “Love.Net”.

Филмът тръгва и на лятно турне, което ще даде възможност на още зрители да преживеят комедията.


„Ще имаме специални прожекции на открито във Варна, Бургас, Пловдив, София, Стара Загора и много други градове. Зрителите могат да следят прожекциите на нашата Facebook страница“, споделя Кръстьо Ламбев, продуцент на филма.

Поради неспиращия интерес към лентата, екипът реши да удължи играта, в която един от зрителите ще получи уникалния шанс да спечели легендарната „Жигула“, на която е кръстена едноименната банда.

Всеки, който иска да опита своя късмет, трябва да посети Facebook страницата на филма и да качи снимка с билета си. Освен колата ще бъдат раздадени и много други награди. Играта ще продължи до края на лятото.

„Голата истина за група Жигули“ очаква зрителите с вълнуваща история, ярки образи и истински рок, вдъхновен от носталгията по култови времена и очакване за още по-добро бъдеще. Филмът се разпространява от bTV Studios.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *