Броени месеци след премиерата си тази пролет хитовият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група Жигули“ атакува върха на боксофиса и зае 2-ро място за последните 30 години.

Лентата събра над 150 000 зрители и приходи от близо 1 400 000 лв. Скоро след своята онлайн премиера в платформата Neterra.TV+, той успя да постави още един забележителен рекорд, като стана най-търсеното родно заглавие в този формат за периода от съществуването на платформата.

Филмът е достъпен от цял свят с допълнителна опция за субтитри на английски език и е гледан от всички краища на света. На най-голям успех извън страната заглавието се радва в САЩ, Обединеното кралство и Германия.


„Голата истина за група Жигули“ генерира огромен интерес и успя да върне публиката в салоните със силния си сюжет, перфектния си каст, страхотната музика и професионалната работа на екипа.

Динамичният диалог, комичните обрати и безкомпромисната актьорска игра дадоха шанс на зрителите да си припомнят специфичното удоволствие от гледането на български филм, носещ духа на най-силните години на родното кинопроизводство.

Сега тази възможност се разгръща още повече от онлайн достъпа, който удължава пътя на филма и скъсява дистанцията със сънародниците от цял свят. Поради голямото търсене от 9 декември 2021 г. филмът е наличен и за закупуване, а цената за наем ще е намалена.

„Радвам се, че филмът не спира да вълнува зрителите и че продължаваме да носим положителни емоции на хората в България и извън нея. За нас с екипа водещото беше преди всичко да създадем качествен филм и смятам, че въпреки всички затрудняващи обстоятелства, успяхме да го постигнем. Нестихващият интерес на зрителите е най-голямото признание за това. Надявам се още дълго да го гледат онлайн у дома, сега идва чудесно време за приятни преживявания с близките хора“, споделя режисьорът Виктор Божинов.

Голата истина за група Жигули

„Това е филм, който може да се гледа отново и отново и всеки път да е все така забавен, затова смятам, че моментът е повече от подходящ да предложим и варианта за закупуването му в онлайн платформата“, допълва продуцентът Кръстьо Ламбев.

В главните роли във вълнуващата история на група бивши музиканти, които се опитват да се съберат след 30-годишна раздяла, са едни от най-обичаните български актьори като Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. В каста са още Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и Климентина Фърцова.

Филмът е достъпен онлайн на платформата Neterra.TV+ от цял свят без необходимост от абонамент. От 9 декември 2021 г. той може да бъде закупен за 9.99 лв. или да се наеме за 6.99 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *