Мила Роберт представя новия си сингъл „Все по-добре ще става“, част от албума „Еготрип“, който излезе тази година и беше номиниран за албум на годината.

Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката.

Започнахме да пишем „Все по-добре ще става“ в края на 2019-та, докато пътувахме из България за малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас преди концерт. Година по-късно, докато работихме по песента с Явор на село (където направихме целият албум „Еготрип“), на шега изпях припева на „Не мога да спра да те обичам“ на D2 върху трака на „Все по-добре ще става“ и ни прозчвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той за радост се съгласи. Огромни благодарности за това!“, споделя Мила Роберт.


Мила Роберт

Видеото е режисирано от самата Мила Роберт, която е имала тази идея поне от една година. Снимано е от много хора, но по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов.

Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е… Много е странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е, каквото е, и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре”, добавя с позитивизъм изпълнителката.

Видеото съдържа кадри от детството на Мила Роберт, първите ѝ изяви на сцена, кадри от клипове, моменти с приятели.

Също така има кадър, в който пишкам в една гора. Той е защото искам да нормализирам уринирането на жените на обществени места, не е честно да е срамно, завършва Мила.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *