Grand Central Publishing (GCP) и Wren & Rook (W&R) с вълнение споделят новината за предстоящата премиера на „Били Айлиш“ – оригинална книга с колекция от снимки, създадена от забележителната изпълнителка, автор на песни и артист Били Айлиш.
 
„Били Айлиш“ ще излезе в хартиена версия с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание. Премиерата на изданията е на 11 май 2021.

Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота ѝ, Били е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани досега снимки.

Тази великолепна книга ще улови същността на Били отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството ѝ, живота ѝ на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки неин фен.


Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудиокнига с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Били Айлиш за живота ѝ. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния ѝ живот и кариера, от ранните ѝ години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите ѝ, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Били.

“Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен”, споделя звездата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *