Евтини самолетни билети

Вълнуваща и красива любовна история и редица премеждия по пътя ѝ очакват почитателите на хитовия сериал „Мен не ме мислете“, който се превърна в любимата поредица на българските зрители.

Новите епизоди тръгват на 8 септември и обещават трепетни мигове за аудиторията пред телевизионния екран.

В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Руши Видинлиев), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков), атрактивните юристи Маги Габровска (Снежана Макавеева), Анастасия Захариева (Дария Симеонова), Тома Падалски (Деян Ангелов), Лора Цонева (Ирина Митева), Виктор Захариев (Владимир Люцканов), дружелюбната съседка Ева Вълчева (Любомира Башева) и други, които спечелиха телевизионната публика с автентичното си присъствие и силната си актьорска игра.


Със своето неподправено присъствие в новите епизоди зрителите ще видят Ованес Торосян, Кръстю Лафазанов, Стефка Янорова, Михаела Филева и Део.

Първият сезон на „Мен не ме мислете“ завърши с дългоочакваната страстна целувка между героите на Руши Виденлиев и Весела Бабинова, но съдбата е непредвидима и е подготвила нови предизвикателства по пътя им към любовта.

Междуличностните отношения между главните персонажи ще се преплетат по неочакван начин, а от това ще настъпят събития, които ще провокират героите да се борят с нови средства за своето място в света. Ще успеят ли да извървят целия път на промяната, за да изградят живота си по нов начин, и ще победи ли любовта, предстои зрители и фенове да видят в новия сезон на „Мен не ме мислете“ – от 8 септември по bTV.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.