Евтини самолетни билети

YAVI представи новата си песен “SaTEN”. В клипа взима участие българският модел с нигерийски произход Стефани Обадиару, която е екзотичният акцент във видеото.

Песента е написана от YAVI през 2012/2013 година, когато все още живее в Антверпен, Белгия. Оригиналната ѝ версия е на английски, а заглавието ѝ е “Sadisfied”.

Идеята за името дава саксофонистът на тогавашната група на YAVI – The Sonic Punch, Павел Бергманс, който предлага тази заигравка на думи между sad and satisfied, защото в любовта, особено несподелената, има смесени емоции.


Българската версия YAVI нарича “SaTEN” и е изпълнена отново с много чувственост и емоции, за което допринася Стефани Обадиару. Фразата “Ледове топим в сатен” е препратка към температурата и страстта в любовта, но носи и едно скрито послание за темата с климатичните промени и глобалното затопляне.

Кадрите с топящите се ледници показват как всичко на планетата се случва много бързо, както в любовта.

YAVI споделя, че “SaTEN” не е просто песен за любовта между хората и съпътстващите ги емоции, а и за любовта към природата и всичко, което ни заобикаля, защото трябва да го ценим всеки ден и да поддържаме винаги пламъка на любовта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.