Момиче-фурия! Такава е DARA в студиото, на сцената, на снимачната площадка, на екрана, както и в новия си сингъл “Thunder” (“гръмотевица“ в превод на български).

DARA създава песента в рамките на първото дигитално издание на най-големия в Европа творчески лагер за писане на музика – Song:Expo.

Зад парчето стоят екипът на международното хитмейкърското дуо KU3E – Крис Йънг (работил по проекти на Кайли Миноуг, Джейсън Деруло, Лайънъл Ричи, Род Стюарт, Ела Еър, VIZE) & Матс Корай Дженк и талантливият млад български продуцент Витали Езекиев.


Междувременно преди броени дни DARA получи 2 номинации от тазгодишните Музикални награди на БГ радио за “БГ изпълнителка“ и “БГ видеоклип“ за “Ай ай“ и бе обявена като един от новите треньори на “Гласът на България“, сезон 2021.

Тази есен, като най-младия член на треньорския екип в предаването до момента, изпълнителката ще заеме един от четирите горещи стола в търсене на нови таланти заедно с Любо Киров, Иван Лечев и Галена.

Премиерата на аудио версията на “Thunder” беше днес (09 юли) в радио ефирa, както и във всички дигитални стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др. Официалното видео към “Thunder” излиза на 16 юли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *