Първият дует на Поли Генова и Любо Киров, едни от най-успешните и обичани български изпълнители, е вече факт.

Песента е красива и чувствена балада, която бе изпълнена за първи път по време на първия самостоятелен концерт #1 на Поли в Античния театър в Пловдив миналото лято.

Месец след официалната премиера на песента „Тръгни навреме“ Поли и Любо представят и клипа към нея. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion.


Емоционалният дует изправи публиката на крака още по време на първото си представяне, а от днес меломаните ще имат възможност да се насладят и на неговото официално видео. Композицията е дело на пианиста на ФСБ Константин Цеков, а текстът – на неговата съпруга Живка Шопова.

Кадрите на клипа са заснети в обаятелната и романтична южна Италия и за наслада на зрителите, улавят спиращи дъха гледки. Специално за видеоклипа и визията на Поли, майстори-бижутери от Италия са създали камеа уникат. Това e изключително красиво и ценно бижу, ръчно изработено от раковина.

На гърба си има сребърен обков с гравирани имената на Поли и Любо. В света има само 50 истински майстори, които владеят изкуството за направата на камеа.

Безкрайно щастливи сме, че съвместният ни проект е вече факт! Създадохме видео, което брилянтно допълва песента и улавя емоциите, които тя предизвиква. Резултатът от тази дългоочаквана колаборация днес е на лице и се надяваме публиката да усети любовта, която двамата вложихме в този проект“, споделят Поли Генова и Любо Киров.
Коментари

Свързани:

1 коментар

  1. Припевът на тази песен е копиран от някъде. Вероятно и куплетите.
    Говоря за музиката не за текста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.