Българският продуцент STANI дава поредната силна заявка за световен хит с най-новия си проект, „Stuck In My Mind“. Този път STANI провокира с модерен прочит на музиката от 80-те години (Pop 80’s Synthwave).

“Stuck In My Mind” ще бъде включена към саундтрака на нов български сериал, който ще се появи на телевизионния екран съвсем скоро. STANI работи върху песента с екип от продуценти от Стокхолм, Швеция.

“Stuck In My Mind“ е поредният авторски сингъл на STANI, който се очаква да предизвика интерес и на международната музикална сцена. Само преди няколко месеца последната му песен „Losing My Control“ се прие на ротация в няколко държави. Видеото към песента има над 1 милион гледания, а най-голям интерес проявяват меломаните от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Италия и Испания.


STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA.

Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *