Рапърът Николай Николов – EXC и Михаела Филева представиха видеото към песента „Счупен град“. Песента е част от саундтрака на новия сериал на NOVA „Отдел Издирване“. В клипа на „Счупен град“ са вплетени въздействащи и ефектни кадри с главните герои на телевизионната поредица.

Щастлива случайност събира Михаела и EXC в общия им проект по време на записите на албума на певицата „Нова страница“. В едно от студиата, в които изпълнителката работи, пристига демото на EXC, придружено от въпроса „Имате ли идея кой може да се включи?“.

Михаела припознава себе си като този човек и няколко часа по-късно е готова с мелодията, текста и изпълнението на припева. Тракът е включен във втория студиен албум на успешната певица, както и в албума „Декември“ на EXC и не остава незабелязан за феновете, които го откриват и слушат в дигиталните музикални платформи.


В началото на 2021 г. творческият екип на „Отдел Издирване“ решава да включи в саундтрака на криминалния сериал българска песен, която да отговаря на атмосферата на филмовата продукция. Спира се на „Счупен град“ и отправя покана към изпълнителите, която включва и създаване на видеоклип с кадри от телевизионната поредица.

Предизвикателството е прието и към него се присъединява Павлин Иванов – Башмоушън, който режисира и заснема кадрите на Михаела и EXC. Монтажът на видеото е дело на Виктория Радославова, която успешно съчетава силните филмови моменти с музикалните изпълнения.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *