Трудно е човек да забрави горещия микс от еротика и изкуство в “Голa икона” – първата хвърлена от Санта Китана ръкавица, в лицето на българската публика.

Сега изпълнителката отново не изневерява на стила си и новият проект “Да гори” вече даде силна заявка за поредна горещо замислена провокация.

Сюжетът се движи в класическата история за сладострастието, облечено в модерна легенда за Адам и Ева. Ябълката е изкушението, огънят е ада, а змията е греха – символи, умело вплетени и в историята, и в текста на песента.

Дъхът спира още в началото, с изпълнението на британката Paula Jelicic – Pumah, известна в световен мащаб като един от най-зрелищните пиро-артисти. Но колкото и ефектна да е тя, огнените моменти са само прелюдия към истинския пожар, настъпващ с появата на главната героиня.

Самата Санта Китана разкрива перфектните си форми в бодиарт, изпипан със златно фолио и така притегателен, че искаш да го докоснеш, независимо дали си мъж или жена. Перфектна до последната извивка, Китана определено знае какво прави и го прави със самочувствието на артист делил световната сцена с корифеи в областта на пърформанс изкуствата.

По всички правила на жанра, кадрите в клипа са супер провокативни, но изпълнителката вярва, че смелите жени имат нужда от пространство, без притеснения, комплексирани мнения и коментари.

Но нека обърнем внимание и на мъжете в проекта. В “Да гори” Санта си партнира с магнетичния Ясен Попов – модел, актьор и танцьор, с когото видимо са опасно близки. Интимни сцени между тях не липсват, за разлика от дрехите, които бягат от телата им. В играта за двама отново личи онази силна слабост на жената, която може да подчини всекиго – запазен атитюд за Санта Китана.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *