Любо Киров вълнува поколения меломани с творчеството си, както само той умее, а новият му сингъл “Целуни ме“ е перфектното музикално бягство, от което имаме нужда в момент като този.

По музика и текст на Любо, песента е вдъхновена от вълната на 90-те години и е първи трак от предстоящия му нов албум, който ще излезе по-късно тази година.

“Целуни ме“ носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг.


Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, които ни се случват през тази тъжна година. Посветена е на изживените и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат.

Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем Здравей“, Обичам те“, Пази се“, Радвам се да те видя“, споделя Любо.

Преди няколко дни Любо обяви и предстоящ концерт, който ще се проведе на 15 юни в Античен театър Пловдив, а интересът към него е по-голям от всякога.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *