Далеч от лукс, блясък, скъпи коли и лъскави тоалети, младата певица Lyrra и талантливият продуцент Tony Wolf избраха ЖП гарата в малкото петричко село Генерал Тодоров, за да заснемат видеото към сингъла си “My Heart Is Beating“.

Екипът на Moon Invasion Music, който стои зад клипа, дълго търси красиво и неексплоатирано място в България, което да се превърне в подходящ декор за любовната история от сингъла. Така се спрат на малката, но красива ЖП гара в планинското село.

„Мястото е наистина магично. Може би, защото съвсем наблизо се намира местността Рупите, не знам. Но е факт, че всичко около снимките ни се случваше с лекота“, споделя Lyrra.


Въпреки че са снимали през януари, времето определено е било на страната на екипа. А на разположение са имали цял празен влак, в който спокойно са разположили част от сюжета, благодарение на БДЖ.

Резултатът е красиво, черно-бяло видео, заредено с голям емоционален заряд, което разказва историята на детска любов, преминала непокътната през годините, съхранена в една снимка, и възродена от една случайна среща на перона.

Главните роли поемат самите изпълнители – Lyrra и Tony Wolf. А „My Heart Is Beating“ е първият общ реализиран проект на двамата млади артисти, които отдавна си сътрудничат в студио.

Това е и първата изцяло авторска песен на Lyrra, която същевременно за пръв път рискува с изцяло денс поп песен, без никакви фолклорни елементи (Lyrra е един от най-младите гласове в „Мистерията на българските гласове“, а първият ѝ самостоятелен сингъл “Believe” беше в етно-хаус стил).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *