Бионсе представи новото си видео. Клипът е към парчето, озаглавено „Otherside“. 

Песента е част от саундтрака на авторския филм на изпълнителката – „Black Is King“, като тя разкри проекта си на света още на 31 юли 2020 г. Режисьор и продуцент на проекта е самата Бионсе Ноулс-Картър.

Премиерата на дългометражната лента, базирана на музиката от албума „The Lion King: The Gift“ и създадена в партньорство с Parkwood Entertainment и Disney+, се състоя две седмици след годишнината от релийза на глобалния феномен на Disney – блокбъстъра “Цар Лъв”. 


Визуалният албум на Бионсе пресъздава поуките от филма „Цар Лъв“, които да служат като образец за младото поколение чернокожи. „Black Is King“ отдава почит на истинските преживявания на семейства, чрез разказ за млад крал, попаднал във въртележка от предателства, любов и себеосъзнаване.

Съдбата му е предопределена от неговите предци, а благодарение на уроците от баща му и напътствията на неговата детска любов, той успява да придобие нужните добродетели, с които да възвърне дома и трона си.  

Заснета на многобройни локации, лентата улавя и свързва красиви хора и пейзажи от различни континенти, започвайки от Ню Йорк и преминавайки през Лос Анджелис, Южна Африка, Западна Африка, Лондон и Белгия. От всички тези невероятни места е подбран и неповторим екип от актьори и танцьори, които вдъхновяват разнообразието на филма и трептящата хореография. 

Специални гости във филма са Наоми Кемпбъл,  Тина Ноулс-Лоусън, носителката на Оскар, актриса и автор Лупита Нуонго, изпълнителите Кели Роуланд, Фарел Уилямс, Jay-Z и др. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *