Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-силно. Доказва го и новият проект на талантливата DIMI, която вече е готова с втория си сингъл – „Mi Amor“.

Въпреки заглавието на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino & Pashata, двигателите зад Kings Records.

DIMI признава, че е било „любов от първо прочитане“. Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението ѝ в този момент.


Няма никакви колебания и за музиката. Бийтовете идват от колекцията на Sampho beats и логично се преливат с топлия вокал, който отличава DIMI.

Видеото също е в партньорство с проверен екип – този на Георги Салпаров и Симеон Михалков, заснели и дебюта на DIMI – лятната сензация „Още нещо“.

Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават.

По време на снимките в Пловдив и околностите, DIMI си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Никола има зад гърба си опит в различни фотосесии, DIMI също е на „ти“ с обектива, но въпреки това признават, че в началото на снимачния ден се чувстват доста притеснени.

Все пак успяват да овладеят емоциите и да покажат най-доброто от себе си пред камерата. А дали за чувствата им има място и в реалния живот? DIMI разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: „О, не! Той си има приятелка“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.