Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист Денис Лойд се завърна с дългоочаквана доза въздействаща музика.

Сингълът “Anxious” ще бъде част от предстоящия му дебютен албум, който излиза по-късно тази година и ще представлява хроника на „най-тъмния период от живота му“.

В музикалната колекция Лойд ще се върне назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото му парче “Nevermind” от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания.


Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Лойд се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти.

Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Денис, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

В проекта “Anxious” Лойд разголва най-болезнено уязвимата си страна, размишлявайки над страха и епизодите на паника, които вдъхновяват и видеото към песента. Денис споделя: „Това се случи първия път, в който получих паник атака. Зави ми се свят, сърцето ми биеше със страшна скорост. Чувствах се сякаш светът се срива около мен, но всъщност всичко бе само в главата ми. Бяха неприятни времена.“

Роден и израснал в Тел Авив, Денис Лойд представя дебютното си EP – „Exident“ през 2019 г., благодарение на което събира над милиард стрийма в дигиталните платформи. Водещият сингъл от него – “Never Go Back”, моментално се превръща в едно от най-добавяните парчета в плейлистите за хитове на Spotify.

Малко след това списание Forbes възхвалява израелския изпълнител за невероятния му талант да „съчетава елементи от поп, R&B, рок и реге в песните си, с които променя глобалните граници в музиката“.

Лойд прекосява целия свят по време на разпродаденото си турне „Never Go Back Tour“, със спиращи дъха изпълнения на звездния фестивал Coachella Valley Music & Arts Festival и много други. Миналата есен Денис разпродава турнето си The Never Go Back Tour: Part III, което преминава през 16 европейски държави
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *