В навечерието на рождения си ден Преслава Пейчева изненада своята публика с ново клубно парче и стилно видео към него.

Песента се казва „Така добре“ и е в стил клубен поп-денс. Написана е преди пандемията, но претърпява някои промени, преди изпълнителката да реши окончателно да я запише и да заснеме видеото към нея.

Преслава Пейчева търпеливо изчаква да премине ковид пандемията, за да може процесите на музикалната сцена у нас да се нормализират и да влязат отново в ритъм, за да реализира своя летен, клубен проект.


Текстът на „Така добре“ е написан от самата нея. Автори на музиката са двамата с Ясен Велчев (Акага, Те). А аранжиментът е дело на Ясен Велчев и Борислав Бояджиев-Борче. „Много съм щастлива, че новата ми песен „Така добре“ звучи и изглежда точно както исках и си представях“, споделя изпълнителката.

Концепцията на видеото също първоначално се заражда в главата на Преслава. „Представях си кадри на влюбената жена, в природата на по диви места и плажове, да има зеленина, море. Каквото е и парчето – лятно и ефирно. Радвам се, че открих точно този човек да го реализираме – Боян Карамфилов, който е режисьор на клипа. Запознах се с него покрай популярни музиканти приятели, с които той работи“, разказва още Преслава Пейчева.

След първата среща с режисьора на клипа, се оказва, че с изпълнителката са от един и същи град и че той също е бил музикант и певец. За работата си по видеото Преслава споделя: “С Боян се работи лесно, защото, колкото аз съм напрегната и притеснена в такива моменти, той е изключително спокоен каквото и да се случва на терен“.

Снимките на видеото към „Така добре“ се направени на североизточното ни Черноморие. Най-голямото предизвикателство била прогнозата за времето и повтарящите се в последните седмици бури и дъждове. Но с малко повече късмет видеоклипа е реализиран по план като истински подарък за рождения ден на Преслава.

Въпреки дългото ѝ отсъствие от публичната музикална сцена Преслава Пейчева има създадени достатъчно нови песни за цял нов албум, чиято подготовка е дълъг и бавен процес, тъй като изпълнителката е в ролята и на продуцент на албума си. Отделно певицата участва като автор на песни и в албума на нашумелия Славин Славчев, който излезе тази година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.