Да откриеш себе си. Да намериш какво те прави щастлив. Това е вечното търсене на човека.

Това вълнува и продуцентското дуо Фабрицио Паризи & The Editor и най-бързо набралия популярност инфлуенсър в TikTok – Mattego, в новата им колаборация “Like Champagne”.

Песента направи своята премиера днес, 30 юни, и даде старт на най-новия лейбъл от семейството на Fa&Mi Music Group – Moon Invasion Music.


Експлозивен заряд и ритъм, който няма да те остави безучастен, това е рецептата на „Like Champagne” за лято 2021. Песента е създадена, за да отключи жаждата да танцуваме свободно и да позволим на чистото щастие да ни залее, забравяйки всички ограничения от изолацията.

С дълбокия си бас ритъм „Like Champagne” диша в ритъма на летните нощи. Посланията на музиката са категорични: „Слушай сърцето си!“

Точно сърцето е главният герой и във видеото на трака. А Mattego се впуска в търсене на липсващото му парченце. Като най-бързо набралия популярност инфлуенсър в TikTok (245 000 лоялни последователи само за 7 месеца), Mattego пренася почитателите на денс музиката във виртуалния свят на платформата, където можеш да бъде всичко – гримьор, стилист, танцьор, геймър.

И той опитва от всичко, но „сърцето“ му остава с едно липсващо парченце. Докато не открие истинската си страст – музиката. Пътят му показва най-успешното продуцентско дуо Фабрицио Паризи & The Editor, които са единствените, вкарали 6 песни в MTV за три години, работейки на територията на България.

Режисьор на видеото е Reezy Rane, а стилист и сценограф е Пламена Боева, която от дълги години работи ексклузивно за италианския пазар. За този клип обаче, в продължение на седмица тя изгради 5 различни стаи, които да пресъздават TikTok реалността.

В снимките на клипа се включиха и някои от най-популярните TikTok инфлуенсъри у нас. @vanyawillson и @knmdv играят ролите на геймъри. @the_teddie и @ivkabeibe се превръщат в бюти инфлуенсъри, а @eelyasaa помага на Mattego да направи специално денс предизвикателство за Like Champagne.

Сингълът „Like Champagne” ще бъде придружен и от интригуваща масова кампания в TikTok, пространството, в което Mattego е властелин.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *