Тъй като са принудени да отменят фестивала за втора поредна година, организаторите на Гластънбъри са взели решение да пуснат международен лайвстрийм от Worthy Farm на 22 май (събота).

По този начин, за първи път в историята на феста, той ще предостави възможност на феновете, независимо от това в коя точка на света се намират те, да се обединят и заедно да преживеят фестивала и идилията на природните гледки, които той предлага.

Филмирано на обичайното място на провеждане на фестивала из Worthy Farm и забележителности като Pyramid Field и Stone Circle, събитието се радва на широка гама изпълнители, дали своята подкрепа към фестивала.

Гластънбъри

В списъка на изпълнителите са Coldplay, Деймън Олбърн, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Майкъл Киванука, Wolf Alice плюс DJ Honey Dijon. Изпълненията на всички тях ще са част от едно видеозаснемане без прекъсване. Ще има и още множество необявени изненадващи пърформанси.

Новаторската петчасова фестивална програма ще бъде представена с включвания на някои изключително специални гости, които ще влязат в ролята на водещи, напътстващи посетителите по време на тяхното пътешиствие през свещената долина в Съмърсет.

Онлайн събитието ще бъде достъпно само срещу закупен билет и ще се излъчва в неговата цялост в четири отделни часови зони на шахматен принцип – за Великобритания, Европа, Африка и Близкия Изток, Северна Америка и Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Азия.

Началният час на излъчването за България е 21:00 на 22 май (събота).Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *