Най-странната фамилия на света се завръща на големия екран в „Семейство Адамс 2“, за да открие сезона на Хелоуин и ни кани на изпълнено с много хумор и чудатости шеметно приключение, далеч от „омразния“ си дом, такова каквото може да се случи само на едни Адамс.

В „Семейство Адамс 2“ Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.

За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция.


Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството си, с които толкова се гордеят? Отговорът вече е в кината!

Семейство Адамс 2

В дните до четвъртък © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите страхотна оригинална награда от филма – тефтер, несесер с ученически принадлежности и тениска от „Семейство Адамс 2″.

Въпросът е: В дублираната на български версия на „Семейство Адамс 2“ участие взима и един млад, но набиращ популярност български музикант, който получава ролята си, след като спечели международен конкурс за участие в проекта. Кой е той?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 14 октомври и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *