Евтини самолетни билети

На 16 септември, точно когато животът е влязъл в работен ритъм и всички тъгуват за безгрижието на лятото, носителите на „Оскар“ Джордж Клуни и Джулия Робъртс ни канят да ги придружим на eкзотично, ексцентрично и незабравимо кинопътешествие, изпълнено с много екзотика, хумор, обрати и… малко драма – такова, каквото само те могат да ни предложат.

Двамата влизат в ролята на бивши съпруг и съпруга, които макар и вече да не могат да се понасят, трябва да заровят томахавката в името на една обща цел – да попречат на дъщеря си да допусне тяхната най-голяма грешка, а именно – да се омъжи.

Със своята трогателна и забавна история, романтика, спиращи дъха гледки и не на последно място – ужасно забавните и както винаги на ниво актьорски превъплъщения на звездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни, „Билет до рая“ ще ни предложи идеалното бягство от есенната действителност. И то без да е необходимо да пропътуваме стотици километри…


Резервираме своя „Билет до рая“ от 16 септември само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма и да се впуснете в това екзотично киноприключение.

Въпросът е: Работата по кой романтично-комедиен мюзикъл от 2018 г. носи световна слава на режисьора на филма „Билет до рая“ Ол Паркър?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 15 септември и спечелете. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.