Това лято обичаните от всички вездесъщи жълти разбойници от най-големия анимационен франчайз и глобален попкултурен феномен се завръщат в „Миньоните 2“,за да ни разкажат за мечтата на „порядъчно проклетия” 12-годишен Гру да се превърне в най-великия суперзлодей в историята.

В средата на 70-те години на изминалия век, сред суматохата на десетилетието на дългите бухнали коси и панталоните тип Чарлстон, Гру израства в предградията на родния си град, малко встрани от хаоса. Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, Гру крои такова злодеяние, което да му осигури място сред идолите му и да подсигури „проклетото“ му бъдеще.

За щастие, той може да разчита на подкрепата на хаотичните и деструктивни, но ужасно верни свои последователи, миньоните. Кевин, Стюарт, Боб и Ото (нов миньонски герой, отличаващ се с лъскавите си брекети и отчаяна нужда да угажда) развиват уменията си и заедно с Гру изграждат първата си злодейска бърлога, експериментират с първите си оръжия и изпълняват първите си мисии.


Когато „Злите шест“ отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру ги надхитрява и открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата върхови злодеи. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

С много хумор и закачки, симпатичните герои ще бележат безвъзвратно едно емблематично и турбулентно десетилетие и за добро или за зло, ще формират света такъв, какъвто го познаваме днес – изпълнен с миньонски бели.

Изпълнен с множество поп-културни препратки, чистосърдечни емоции, смели музикални решения и „неприлични“ екшън епизоди, „Миньоните 2“ предлага свежа и оригинална история със сърце и душа, по подобие на ранните филми на Illumination, които превърнаха студиото в емблема на качественото забавление, а миньоните в едни от най-колоритните и обичани герои на всички времена.

Миньоните 2

Присъединяваме се към бандата на „Миньоните 2“ от 1 юли само в кината на 2D и 3D, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви даде шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – оригинална миньонска чанта за кръст, оригинална миньонска раница или оригинални миньонски слушалки.

Въпросът беше: Кой легендарен музикален продуцент и носител на Grammy стои зад убийствения 70-тарски саундтрак на „Миньоните 2“?

Верният отговор: Джак Антонов.

Оригинална миньонска чанта за кръст печели Николина Симеонова от гр. София, за Радомир Петев от гр. Нова Загова – оригинална миньонска раница, а Стефани Радева от гр. Варна получава оригинални миньонски слушалки.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *