Музика на българския квартет Destiny звучи в трейлъра на „Tango Shalom“. Това е най-новият филм от режисьора на „Моята луда гръцка сватба“ – Джоел Цвик, а премиерата му ще бъде след няколко дни.

Парчето „El Choclo” с милиони гледания в YouTube бе избрано от екипа на продукцията и включено в официалния трейлър към филма.

Изключително ни зарадва новината, че парчето ни е забелязано от световна продукция! И то в година, в която липсваха особено позитивни новини. Надяваме се това да е само началото на една много успешна и щастлива година за всички!“, коментира Гергана Алексиева, създател на Destiny Quartet.

“El Choclo” е най-гледаното видео на квартета в YouTube. Аранжирано е специалнно за Destiny Quartet през 2016 г. от италианския композитор Маурицио Абени. Поместено е в албума им „Усещане за жена“, издаден от българската звукозаписна компания Sofia Record Factory.

Филмът „Tango Shalom“ е базиран на реална история за евреин, последвал мечтата си да танцува танго. В него ще познаете чаровната Лейни Казан, участвала в двете издания на „Моята голяма луда гръцка сватба“, както и други известни актьори като номинираните за Оскар Рене Тейлър и Джоузеф Болоня, Джуди Бийчър, Филип-Антъни Родригес и много други.

Ще бъде представен за първи път на 19 януари на кинофестивала Jaipur International Film Festival в Индия, очакваме го и в България през тази година.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *