На 28 октомври всички предразсъдъци падат, защото любовта не познава граници.

В първата по рода си, без съмнение провокативна, но сгряваща сърцето, романтична комедия „Дружки“, ще видим историята на двама гей мъже, които се гордеят с факта, че не се нуждаят от връзка, да се влюбят за първи път.

Бавно и колебливо, все пак и двамата са много заети, и няма защо да бързат, те откриват плюсовете да имаш партньор в живота. Но дали това ще бъде достатъчно за щастлива развръзка? Все пак, за да обичаш истински друг човек, първо трябва да се научиш да обичаш себе си.


Боби Либър е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си. Резултатът – Боби не смята, че си заслужава да споделяш живота с някой друг и определено не вярва в истинската любов, независимо от опитите на приятелите му да го убедят в противното, романтичните песни и филми, и светът като цяло.

Арън, от друга страна, е красив и добре сложен мъж, същинско гей олицетворение на Том Брейди, който не се свени да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки. Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но в същото време се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около себе си и най-вече за това на взискателните му родители. Звучи ли ви познато?

Срещата между Боби и Арън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро завинаги, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие дълбоко в душата си, ще им позволят да открият общия си „щастлив край“?

Ставаме „Дружки“ с първата по рода си провокативна романтична комедия от 28 октомври само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Една от основните движещи сили във филма „Дружки“ е актьорът Били Айкнър, който освен съсценарист и изпълнителен продуцент, влиза и в главна роля в продукцията. Той беше и един от озвучаващите актьори във филмовата версия на „Цар Лъв“. Кой беше неговият герой?

Верният отговор: Тимон.

Двоен кинобилет за комедията „Дружки“ печелят Александра Георгиева от гр. Тутракан и Лидия Павлова от гр. Варна.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Два кинобилета за филма „Дружки“, които важат в периода от 29 октомври до 10 ноември 2022 г. за избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигите Cinema City и Кино Арена.
  • Кинобилетите важат за избран от победителя ден и час, в предварително посоченото от него кино от веригата Cinema City или Кино Арена според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото от победителя кино няма прожекции на филма „Дружки“ в деня и часа, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Дружки“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, както и за награди от друго филмово заглавие, дистрибутирано от “Форум Филм България“.
  • Победителят ще може да използва спечелената от него награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Дружки“, след като се представи пред оторизиран представител на съответната киноверига, посочен му на място. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *