Натали Имбрулия е австралийска певица, автор на песни, модел и актриса, родена на 4 февруари 1975 г. В началото на 90-те Имбрулия печели известност с участието си в популярния австралийски сериал „Съседи“ („Neighbours“) в ролята на Бет Уилис.

Две години след като напуска сериала, започва кариерата си на певица с песента „Torn“, която става хит в редица страни. Продадени са 7 милиона копия от последвалия ѝ дебютен албум „Left of the Middle“ (1997).

Следващите ѝ албуми „White Lilies Island“ (2001) и „Counting Down the Days“ (2005) не успяват да постигнат комерсиалния успех на дебютния, но печелят положителни отзиви.


До днес в света са продадени милиони копия от записите на Имбрулия. През 2003 г. участва в кинокомедията „Джони Инглиш“, където партнира на Роуън Аткинсън.

През октомври 2019 година певицата роди момченце, което нарече Макс Валънтайн. Когато обяви бременността си през юли, Натали призна, че е забременяла ин витро с дарена сперма и сподели, че отдавна е искала да стане майка.

Почти пет години Натали Имбрулия беше омъжена за фронтмена на Silverchair – Даниeл Джоунс, но се разведоха през 2008 г. Имаше връзка и с актьора Дейвид Шуимър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.