Мултиталантливата банда Why Don’t We повторно анонсира нетърпеливо очакваното си лятно турне в тандем с издаването на новия сингъл “How Do You Love Somebody”.

Съвместно писан и продуциран от бандата успоредно с Grey (“The Middle” от Zedd & Maren Morris), тракът се маркира като най-нов в стабилна поредица от нова музика тази година, включваща “Let Me Down Easy (Lie)” & “Just Friends”.

Северноамериканското лятно заглавно турне на бандата The Good Times Only ще започне на 27 юли от Тулса и ще продължи до началото на октомври.


Турнето е първото пътешествие на живо от Why Don’t We след напълно разпродалото се 8 Letters Tour през 2019.

How Do You Love Somebody” е нова и свежа песен за нас. Всяка песен, която правим, чувстваме като една стъпка по-близо до отговора на въпроса кои са Why Don’t We?” и не мисля, че бандата някога е била толкова единодушна, че песен обяснява кои сме както „How Do You Love Somebody”.

Тази песен е изпълнена с електрическа енергия и дори още по-електрически китари. Тя е химн за всички, които са имали бивш любим, продължил напред прекалено бързо, с което и петимата се припознаваме. Много се забавлявахме, докато правехме „How Do You Love Somebody” и се надяваме да й се насладите колкото и ние!”, споделят Why Don’t We.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *