Глобалната суперзвезда и многократно награждавна авторка на песни Tones And I се завърна с новия си сингъл “Charlie”.

За да отбележи издаването на парчето, Tones And I направи дебютно телевизионно изпълнение на “Charlie” в шоуто „Jimmy Kimmel Live!“.

В новото парче, вдъхновено от диско ерата, Tones And I звучи по-смело и по-ярко, докато гласът ѝ изпълва дансинга с еуфория. Сингълът вече е достъпен във всички стрийминг платформи и е придружен от официално лирик видео.


Представяйки новия трак, Tones And I обяснява: „Charlie“ беше песен, която се появи от нищото, беше готова за три часа и първо написахме бас линията. Става въпрос за кучето ми Чарли, което ми липсва, както и за други неща. Това е фънки парче, с което просто исках да се забавлявам.

“Charlie” пристига след скорошната колаборация между Tones And I и Macklemore в новия му сингъл “Chant”. Двамата наскоро направиха съвместно дебютно представяне в „Good Morning America“ с наелектризиращо изпълнение в Сентръл парк в Ню Йорк.

Tones And I в момента има множество участия в глобални фестивали, както и концерти. Тя ще се присъедини като гост-изпълнител и към турнето на Macklemore това лято (16 август – 15 септември), докато той обикаля страната заедно с Imagine Dragons.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.