Певицата Даяна Рос пусна новия си сингъл „I Still Believe“, а успоредно с него и тийзър към първия си видеоклип след прекъсване от 15 години.

Звездата се готви да издаде студийния си албум „Thank You“ тази седмица, като предстоящото видео е към новата песен „All Is Well“.

Рос, която стана известна през 60-те години на миналия век, сега е на 77 години. Това обаче не ѝ пречи да изглежда зашеметяващо. Рос сподели и нов кадър, изкусно заснет по време на снимките на „All Is Well“. Даяна публикува фотографията в социалните си профили.


„Синовете ми дадоха увереност и ме насърчиха да заснема това видео“, казва Даяна Рос. „След като почти две години не бях пяла, дори и пред камера, те ме подкрепиха, за да се чувствам спокойна пред много хора.“

„Thank You“ е първият албум на Даяна Рос от „I Love You“, издаден през 2006 г. Тя е записала новите песни в домашното си студио по време на пандемията. Това e 25-ият студиен албум на певицата, актриса, продуцент и модна икона и излиза този петък. Колекцията се състои изцяло от нов и ексклузивен материал, включващ 13 песни, плод на съвместната работа между изпълнителката, Джак Антоноф, Джими Нейпс, Тайла Паркс и Спайк Стент.

Албумът съдържа песни за размисъл, но и ритмични като „If The World Just Danced“, видеото към която е с танцуващи хора по цял свят.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *