Джеймс Блънт омагьосва още повече с издаването на космичната нова песен „Love Under Pressure” – едно от новите парчета от предстоящия албум с най-големи хитове – „The Stars Beneath My Feet (2004-2021)”. Той излиза на 19 ноември чрез Atlantic Records.

“Love Under Pressure” е Джеймс в най-добрата възможна форма – тракът съдържа заразителни пиано елементи още от началото, силно вокално изпълнение и хипнотичен бийт за всеки дансинг.

“По-рано тази година по време на локдаун бях достатъчно голям късметлия да проведем авторска сесия по Zoom с много талантливия Джак Саворети. Преди никога не бяхме работили заедно, но мениджърите ни помислиха, че ще е добра идея да ни съберат и да напишем нещо. Много се радвам, че го направихме. Не само че Jack е чудесен човек, но и написахме хитов сингъл!“, споделя Джеймс.

Също така Блънт наскоро анонсира британско турне по арените в девет дати за 2022, с които той ще отпразнува 17-годишна кариера, която генерира 23 милиона албумни продажби и глобален разбиващ хит с „You’re Beautiful”, 2 награди Brit и 2 награди Ivor Novello Awards, както и 5 номинации за награди Grammy.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *