Евтини самолетни билети

Сам Фелдт продължава да привлича внимание, стартирайки 2021 със звездния нов сингъл „Stronger” с участието на международно утвърдената, номинирана за награда Grammy американска певица и автор на песни Кеша.

“Stronger” смесва огненото звучене на Фелдт и хапка от безпогрешната поп закачливост на трогателните и уникални вокали на Кеша. Това са двама артисти, вадещи най-доброто един от друг, правейки ни по-силни за една по-въодушевена нова година.

Сам Фелдт е пословичен с правенето на музика, перфектно пасваща на тази епоха. Последното му издание, краткия албум от 3 трака „Home Sweet Home”, е красива ода за живота у дома, оказваща подкрепа на онези, уловени в глобалния локдаун по света.


Оттогава Сам Фелдт остана далеч от публичното внимание. Осмисляйки миналогодишните събития, той се подготви за 2021, като прочисти ума си, работейки върху нова музика и правейки планове за новата глава, която предстои. Затова той се откъсна временно от социалните мрежи, не публикуваше и не споделяше нищо през първите три седмици от годината.

Досега! Когато този период е зад гърба му и в зората на 2021, има големи надежди за по-добра година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.