Кейт Хъдсън показа вокалните си заложби в новото музикално видео от полемичния филм на Сиа, нейния режисьорския дебют „Music“, пристигащ на 12 февруари.

Актрисата се появява с почти обръсната глава и изпълнява заглавната песен пред микрофон на малка сцена. Хъдсън играе Зу, свободен дух, отчужден от семейството си, който изведнъж се превръща в единствения настойник на полусестра си Мюзик (Мади Зиглър), тийнейджърка с аутизъм, чийто световен ред е красиво изграден от покойната ѝ баба.

С история на зависимост, която е пропукала себепреценката ѝ, Зу едва успява да се грижи за себе си, когато се появяват новите отговорности към сестра ѝ.


В последните месеци Сиа беше нападната в социалните мрежи, защото е избрала Мади за ролята, вместо актриса с аутизъм. Тя обаче обясни, че филмът „не е документален“ и е имала нужда от професионален танцьор.

„Това не е документален филм. Кейт не е дилър на дрога и Лесли Одъм-младши не е от Гана“, каза тя.

През октомври мината година Сиа обясни намеренията си: „Искам да работите всеки ден, знаейки, че се опитваме да покажем любов към всички болногледачи и към всички хора с аутистично разстройство, че този филм е за тях“, каза Сиа на актьорския и снимачния състав на „Music“. „Ако можем да оставим егото си настрана, ще бъде чудесно“.

„Music“ е оригинално кинематично изживяване, писано и режисирано от Сиа, сдвоено с албума „Music – Songs From and Inspired by the Motion Picture“, в който ще се съдържат песните „Hey Boy„, „Together” и други.

Във филма участва номинираната за Оскар и притежател на Златен глобус Кейт Хъдсън, печелилия награди Тони и Grammy и номиниран за Emmy Лесли Одъм-младши заедно с голямата звезда Мади Зиглър и е истинско оригинално изследване на лечебната сила на любовта и важността на общността.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *