Евтини самолетни билети

Изключително талантливата млада певица и автор на песни от Румъния Роксен представи новия си сингъл „Fool“.

Парчето е прекрасна смесица от текст за раздяла, мрачен синтезатор и минималистичен ритъм, което го прави идеален клубен хит и химн за след раздяла.

„Fool“ получи страхотни реакции от страна на медиите и дигиталните платформи и веднага беше включена в плейлистите на New Music Friday на Spotify в Унгария, Полша, Румъния и в плейлиста Dance Alert на Spotify.


Роксен започва да пее още като дете и от самото начало участва в множество конкурси, като печели някои от тях. През 2019 г. издава дебютния си сингъл „Ce-ți cântă dragostea”.

През 2020 г. изпълнителката е избрана да представи Румъния на конкурса Евровизия в Ротердам с песента „Alcohol You“. За съжаление събитието е отменено заради пандемията. През 2021 г. Роксен е избрана да участва в Евровизия повторно, този път с песента „Amnesia“. Въпреки че не стига до финала, „Amnesia“ постига голям успех, влизайки в Топ 20 на Spotify в повече от 18 държави.

„UFO“, издаден през 2022 г., става хит (особено в Полша), изкачвайки се до #2 в местната класация на Shazam. Същата година Roxen е поканена да участва в „Ghost“ – песента на известния немски диджей и музикален продуцент Mausio.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.