Южнокорейската к-поп сензация BLACKPINK жъне успехи с новата си хитова песен „Pink Venom“.

Новият хит на квартета, който направи звездния си дебют в к-поп индустрията само преди няколко години, се задържа на челното място вече втора седмица в класацията Billboard Global 200, както и в другата световна класация на изданието – Billboard Global Excl. U.S.

Двете класации на популярното издание Billboard класират песните на базата на данните за стриймвания и продажби от повече от 200 страни по света. Billboard Global 200 представя данните от страни по целия свят, включително САЩ, а Billboard Global Excl. U.S изключва данните от Щатите.


Припомняме, че Jennie, Jisoo, Lisa и Rosé направиха паметното си завръщане на световната музикалната сцена преди повече от 10 дни, точно с песента „Pink Venom“, част от предстоящия им албум “Born Pink”, който се очаква да излезе на 16 септември.

Междувременно BLACKPINK обявиха и втория сингъл от албума си “Born Pink”, който носи заглавието „Shut Down“ и ще излезе също като албума на 16 септември. Това се разбира от постер, публикуван в Instagram профила на групата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.