След почти година на нетърпеливо очакване и пазене в тайна, звездният холандски продуцент и DJ Мартин Гарикс представи официалната песен за UEFA EURO 2020 – “We Are The People”, с участието на не кого да е, а Боно и Ди Едж от U2!

Гарикс започва да работи по парчето преди 3 години и още тогава решава, че вокалите на Боно биха паснали перфектно на енергията на трака. След като Боно се включва в проекта и пише текста и мелодията, а Ди Едж изсвирва китарите, футболният химн се превръща в моментален хит, съчетаващ отличителното звучене на всеки един от тримата звездни артисти.

Творенето на музика за едно от най-големите спортни събития на света с Bono и The Edge бе уникално преживяване. Много съм горд с това, което направихме заедно и изключително се вълнувам най-накрая да го споделим със света”, споделя Мартин Гарикс.


“We Are The People” е доказателство, че една песен може да разглежда трудностите, пред които е изправен светът в даден момент и все пак да дава общ отговор на проблемите. Парчето е обединяващ химн, който можем да си запеем, независимо къде сме и откъде идваме, носи послание за позитивизъм, надежда и решителност, нужни на всеки екип, за да успее.

Освен на официалния трак, Гарикс е продуцент и на музиката, която ще звучи по време на събитието. Издадена на 25-тия му рожден ден, “We Are The People” е доказателство за впечатляващия марш из челните позиции на музикалните класации в кариерата на Мартин Гарикс. Всеки европейски UEFA турнир до момента, от 1992 г. насам, е съпроводен от официален химн, в изпълнение на звезди като Нели Фуртадо, Simply Red и Енрике Иглесиас.

За първи път в историята UEFA EURO 2020 ще посети 11 различни града на континента – Амстердам, Баку, Букурещ, Будапеща, Копенхаген, Глазгоу, Лондон, Мюнхен, Рим, Санкт Петербург и Севиля ще са домакини на мачовете това лято. Първата среща ще се проведе на Stadio Olimpico в Рим на 11 юни 2021 г., където Турция ще се изправи срещу Италия, а последният – на Wembley Stadium в Лондон на 11 юли.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *