R3HAB, Джонас Блу, Ейва Макс и Кайли Кантрал се събраха в звездна колаборация и са готови да взривят музикалната сцена с чисто нов сингъл – „Sad Boy“.

Парчето започва с ритмични инструментали и еволюира с вълнисти и динамични бас линии и благозвучни мелодии, перфектно показващи изключителните продуцентски умения на R3HAB и Джонас Блу.

Това е един от онези записи, в които парчетата бързо се напасват. Ейва и аз се свързахме, когато направих ремикса на „EveryTime I Cry“ преди няколко месеца. Чух за идеята за „Sad Boy“ и разбрах, че трябва да направя записа. Гласът ѝ е силен и дързък и е удоволствие да работя с него. Радвам се на възможността да творя с Джонас, тъй като сме правили ремикси взаимно на работата ни, но не сме си колаборирали. Той носи приповдигнатост и свежа посока на всеки запис. Работата с Кайли също беше чудесна, нямам търпение да видя началото на артистичното ѝ пътуване“, споделя R3HAB.


Дръзкият и силен глас на глобалната супер поп звезда Ейва Макс добавя огнен и чувствен оттенък на текста, докато водещата звезда на “Gabby Duran & The Unsittables” на Disney – Кайли Кантрал, е перфектното допълнение на артистичния ѝ дебют след Disney.

“Sad Boy” следва скорошния трак на R3HAB – “Runaway”, със Сигала и JP Cooper като втори сингъл от предстоящия студиен албум.

“Колаборирането с тези невероятни артисти в „Sad Boy“ е връхната точка на годината ми, обсъждах с R3HAB  да направим нещо заедно с години и след сътрудничество с Ava миналата година по „My Head & My Heart“, този е перфектния момент за всички ни да се обединим в песен. Да имаме и вълнуващ нов талант като Kylie във втория куплет и да го доизпипаме беше черешката на тортата“, добавя Джонас Блу.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.