На 22 септември, в Деня на българската независимост, Васил Петров ще закрие летния сезон в град Созопол с концерта „SymphoNY way 2“, част от националното му турне, което стартира през юни.

На сцената на Летен театър „Аполония“ от 20:00 ч. ще изпратим лятото и посрещнем есента с музика от новият му албум – „Love Songs Vol.1″, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Beatles и Deep Purple в красива симфонична интерпретация на Васил Петров.

В програмата присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.


Васил Петров

На сцената с него ще са Врачанската филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни), Христо Минчев (бас китара), а специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков-Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Тази програма ще бъде представена и в Русе на 2 ноември в Канев център.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени от Министерство на здравеопазването. Публика ще бъде допускана до запълване на 50% от капацитета на летния театър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *