Култовата германска група No Angels се завръща! Новината съобщи българската певица Люси Дяковска, която е част от музикалната четворка.

„Това е отвъд любовта, обичта, признателността, приятелството, музиката, историята… Това се нарича No Angels! И ние се завръщаме“, обяви тя в официалната си страница във Facebook.

Преди шест години именно Дяковска заяви, че групата няма планирани общи участия, а сега българската звезда оповести, се се събират със Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс.


По този повод момичетата пуснаха празнична версия на една от своите класики – „Daylight in Your Eyes“, в която вокалите са изцяло презаписани. Предстои да бъде реализиран и видеоклип към новия вариант на парчето.

„Ще седнем след това и ще видим как ще продължи нашето пътешествие“, коментира Валс, цитирана от Jump Radio. Тъй като не всички певици от бандата са в Германия, се е наложило да репетират хореографията си чрез Zoom, разказа тя.

Петата част от No Angels – Ванеса Петруо, няма да се завърне, след като още преди години се отдръпна от медийното пространство.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *