С десетки милиони слушания в дигиталните платформи, стотици милиони стриймове в YouTube и топ позиции в националните и международни радио и телевизионни еърплей класации, Минели се доказа като един от най-ценените артисти в момента.

Следвайки успеха на синглите “Nothing Hurts” и “Rampampam”, тя пусна дийп хаус химна “Heart Instructions”.

Оглавявайки класациите за последната година, Минели се цели по-високо с всяко издание! “Heart Instructions” е запомнящ се трак, разкриващ колко лесно би било, ако получим потребителски наръчник „Перфектната връзка“.


“Heart Instructions“ е трак за всичко, което опитните хора знаят за възходите и паденията в живота. Когато написах тази песен, мислех колко невероятно би било да имаме наръчник, който да ни научи как да изградим перфектна връзка, стъпка по стъпка. Тракът е ярък спомен за вечер в студиото, когато размишлявах за перфектния живот“, казва Минели за най-новото си издание.

С впечатляващо портфолио от песни, сред които можем да споменем хитовия сингъл, оглавил световните класации, изпълнен от INNA – “UP” и “F..k that” от Bastard!, (песен, която бързо успя да стане No. 1 в Русия), Минели е един от най-успешните румънски изпълнители и автори на песни.

Най-скорошните ѝ издания оглавиха класациите по целия свят, като “Rampampam” достигна до четвърта позиция в Top 200 Shazam Global  и първа позиция в класацията Shazam Global Dance.

“Nothing Hurts” е още един голям успех за артиста – сингълът присъства в главни радиостанции на държави като Полша, Русия, България, Румъния, Украйна, Литва, Хърватия, Унгария и Германия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.