Румънската супер звезда Минели пусна чисто новия ремикс на разбиващия си хит „Rampampam“ заедно с мултиплатиненото германско дуо в електронната денс музика VIZE и един от най-многостранните артисти в германската DJ сцена – Averro.

Оригиналната версия е композирана от Минели и Вики Ред и излезе през март 2021. Досега официалното видео е достигнало 100 милиона гледания в YouTube, а сингълът е стриймван над 34 милиона пъти в Spotify.

“Rampampam” покори много от международните класации със забележителни резултати, включително #6 в Global Shazam charts (#1 Global Dance) и #1 в класациите на Spotify в Литва.


В Русия тракът остана на върха на официалната еърплей класация за 8 седмици. Сингълът също така стигна до #1 в радио еърплей класациите в държави като Литва, България, Украйна и в топ 10 в Хърватия, Полша и Турция.

Много съм щастлив и развълнуван, че ремиксът ни на едно от любимите парчета за 2021 най-накрая излезе”,казваAverro. “Научих много от работата с VIZE в студиото и чувствам, че имаме клубен хит в ръцете си.“

Когато за първи път открихме оригинала на Минели, бяхме пометени“, добавя VIZE. “Включихме го в сетовете ни и тълпата го обикна. Да пуснем наш собствен ремикс на „Rampampam“ ни прави горди. Нямаме търпение да го изпълняваме на сцена!”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *